Zprávy : 106
až 120
Stránka : 8
Počet zpráv : 168
dne 06/09/2007 v 16:11
AHOJ ANIKO,JAK SE TĚŠÍŠ NA VÝSTAVU? JÁ SE NA TEBE TĚŠÍM MOC A PŘIJDU TI DRŽET PALCE.

Odpověď správce : Haf haf ... Zuzi, já se bojímmmmm....... bude to poprvé a nevím jestli to zvládnu. Ale budu se na tebe těšit pa pa Anika

dne 02/09/2007 v 12:56
Ahojky Uzlíku a Nikinko.Máte to tady krásný.A nové fotečky jsou nádherné.

Mějte se nejlépe jak to jde.A nezlobte páničky!!!Taky mají nervy jenom jedny...

Pa Katys..
dne 01/09/2007 v 18:02
Ešte mám jednu otázku, asi mi pomôžete..

Kiwino sa už teraz celý trasie keď ideme skoro ráno von, vyzerá to, že mu je dosť zima...a neviem si predstaviť čo to naozaj bude keď napadá sneh. Ako som si všimla, ten Váš sa brodí snehom aj bez oblečku. Ako to znáša bez? Čo si myslíte o nejakom tom teplom oblečku? Mám ho radšej otužovať??

))
Budem rada ak mi poradíte

papa
Inka
Odpověď správce : Ahoj Kiwi, pejsci se tak můžou třepat, protože se chtějí ráno vyvenčit a už to nemůžou vydržet. Já oblečky nenosím. Pokud by bylo tak přes - 10 stupňů, tak budu venku maximálně tak 30 minut. Na delší procházky pokud jsou mrazy nechodím. Jinak mi zima nebývá a na oblečky si zvykat ani nechci. Opatruj se a zase napiš haf ... baf Uzlík

dne 01/09/2007 v 17:24
Ahojte!

) ste obaja veľmi krásny a stránka je perfektná hlavne o zúbkoch

Môj Kiwi sa veľmi podobá na Uzlíka, obaja sú takí krásny...Nech sa Vám darí...
Papa
Kiwi a Inka...
dne 27/08/2007 v 07:33
Ahoj Uzlíku a Niki, máte krásné stránky, moc Vám to spolu sluší. Z Aniky roste krásná slečna. Těším se, až se potkáme v Brně a ještě víc, až k nám přijedete na návštěvu. Eva
dne 25/08/2007 v 16:46

Ahojky Nikinko a Uzlíčku, právě jsme se dokoukaly na Vaše stránky. Moc se nám libily a můžeme je Vám jen závidět. Naše panička, nám zatím žádné nevytvořila

. Jste moc oba krásní a jsme moc rády, že můžeme být Vašimi kamarádkami - alspoň přes PC

. Jsme zvědavé, kdy se uvidíme a oňufáme se. Posíláme Vám svou fotečku, jak jsme slibily. Mějte se krásně. Pac pac. Vaše kámošky N. +V.
dne 24/08/2007 v 15:01
Ahoj Aniko a Uzlíku, dívali jsme se k Vám už i včera.
Moc Vám to spolu sluší
Anika je krásná slečna a přejeme jí, aby se jí moc a moc dařilo.
Odpověď správce : Ahojky Zlatko - paradoxys, jsme rádi, že jsi nám napsala a jak se Ti daří a co Tvoje malé mimi ? Pošli fotku moc se těšíme pa pa U+A.

dne 22/08/2007 v 23:34
Ahoj Uzlíku a sestřičko Aniko!
Máte moc pěkné stránky a fotky, přijďte se také podívat na ty moje, už mi funguje i návštěvní kniha. Já už též plavu a rostu jako z vody. Byli jsme v Milovicích a ve Svojanově, kde jsem potkala maminkou Bridget, tatínka Heřmana, také sestřičku Arabelu, se kterou jsem pěkně řádila. Bylo to moc fajn, maminku, Arabelu a Klíčka jsem poznala. Škoda že Vám to nevyšlo, tak snad se brzy také někde uvidíme. Ať se Vám dobře daří!!
dne 22/08/2007 v 10:43
Zdravíčko

četl jsem si něco v návštěvní knize, tak jen co nového aktuálně:
Aničina sekce je již hotová. Fotogalerie je již kompletní, jak Uzlíka, Aniky, tak i pár fotek z výstav. V sekci "odkazy" je toho již taky víc

Určité kosmetické úpravy probíhají neustále, avšak podle časových možností. Zanedlouho bude nový přírůstek v sekci "zajímavosti", kde Alešek dodal text o Očkování psů.
admin afro.men :-)
dne 21/08/2007 v 23:17
AHOJ ANIKO A UZLÍKU,JSTE MOC ŠIKOVNÍ PEJSCI A NÁDHERNĚ PLAVETE, TI MOJI MILÁČCI PLAVOU JEN KDYŽ MUSÍ, ALE VY VYPADÁTE, ŽE SI TO VYLOŽENĚ UŽÍVÁTE

TĚŠÍM SE , ŽE SE UVIDÍME,AHOJ A POCHVALTE SVÉ PÁNEČKY, ŽE SE JIM TY STRÁNKY MOC MOC POVEDLY

Odpověď správce : Ahoj Zuzko, já plavu lépe jak Uzlík... on se někdy fláká a raději si krátí cestu. Jak bude čas zase vložíme na net další foto, ale teď zase od webovek malá pauza. Plánuejeme více doplnit zajímavosti. No a na podzim něco většího, ale to já nesmím vyštěkat... haf haf... Anika

dne 21/08/2007 v 13:15
Ahoj Uzlíku a Aniko.
Děkujeme za návštěvu našich stránek. Přišli jsme si prohlédnout Aniku a žasneme jaká je to krásná slečna a silná plavkyně. Bobínek v poslední době plave jen ke břehu
Dovolenou v ČR jsme si prodloužili, ale příští týden se vracíme do Číny. Hned jak dorazíme pochlubíme se na stránkách fotkama ze Svojanova. Škoda, že jste nemohli přijet. Bylo tam moc hezky.
Posílám poškrabkání za ouška
Pa pa,
Bobínek
dne 19/08/2007 v 08:19
Milý Uzlíčku, navštívila jsem Tvé krásné stránky. Jsme šťatni, že jsi se dostal do tak milující rodiny. Tví páníčkové jsou skvělí lidé, jen nás mrzí, že bydlíte tak daleko. Řekni, prosím, páníčkovi, že jsi se narodil ve Starých Smrkovicích. Pozdravuj od nás Danušku, Aleše a tvoji maličkou kamarádku. Těšíme se na výstavu v Brně. Jsi krásný pejsek a jsi si toho vědom, jen tak dál. Zdědil jsi svoji krásu po úspěšných předcích. Tvoje maminka a dědeček Ti předali nejen krásu, ale i bezvadnou a sebevědomou povahu. Přejeme Vám všem hodně štěstí a radosti, a Tobě moc a moc výstavních úspěchů.
Odpověď správce : Jééé děkujeme to je moc milééé taky se na Vás těšíme, ale nebojte plánujeme výlet tam k Vám, tak Vás určitě navštívíme Vás i smečku

. Zdraví Uzlík
dne 27/05/2007 v 20:51
Zdravím všechny příznivce.
Jen jsem Ti Uzlíku chtěla říct, že to tady máš moc hezké. Nezaškodilo by nějaká zmínka o Tvé nová kamarádce a Tvých výstavních zážitcích.
Jinak držíme všecky palečky, ať se Ti v budoucnu daří
dne 16/05/2007 v 13:59
Uzlíku, ještě jsi se nepochlubil s novou kamarádkou, nebo se nechceš s nikým o ní dělit? Koho má v tvé smečce nejraději? Mám fotku vás obou a musím říci, že ta malá slečna se mi líbí!!!
A páničkovi vyřiď, že jeho popis psího chrupu je bezkokurenční a jestli jej mohu použít do svých genealogických záznamů.
Pac a pohlazení.
Odpověď správce : Dobré ráno p. Kopečková, těší nás, že jste navštívila naše stránky

. Fotečky už brzy uvidíte. Pracujeme intenzivně na přestavbě www stránek, ale náš webmaster je časově vytížený a páníček teď pořád cestuje, takže chvíli strpení prosím a vše bude !!
Určitě můžete použít záznam psího chrupu. Bezkonkurenční určitě není

, ale rádi bychom se věnovali psí anatomii hlouběji a zveřejnili ji na našich stránkách, ale bohužel toho času je tak málo :(
dne 15/05/2007 v 10:12
Ahoj Uzlíku, jsi opravdu fešák. My máme taky doma takového fešáka. Jmenuje se Ben a je to už starší pán, v říjnu mu bude 9. Předtím jsme psa neměli a nikdy bych nevěřila kolik radosti nám udělá. Ahoj
Zprávy : 106
až 120
Stránka : 8
Počet zpráv : 168