Zprávy : 121
až 135
Stránka : 9
Počet zpráv : 168
dne 10/05/2007 v 10:56
Tak tomu říkám krásnej pejsek

chystám se taky si jednoho takového malého společníka pořídit.Uzlík je vážně sladkej
dne 21/04/2007 v 17:16
ahoj prosím chtěla bych si pořídit štěnatko pražskeho krysaříka fenku bez PP.Nevíte o nekom kdo by ji prodal klidne v celem moravskoslezskem kraji prosím.cena:do 4000kč
Odpověď správce : Ahojky Dominiko, zkus se kouknout na www.ifauna.cz sekce Pražský krysařík

pa Uzlík

dne 22/03/2007 v 11:56
Ahoj Uzlíku

za 14 dnů bude i naše rodina patřit mezi vás.Jedeme si pro fenečku ,bude to Emilka.Jsme velice okuzleni

přettím jsme chtěli černou z hnědím pálením ale pak jsme uviděli fotku hnědého krysaříka z čeným pálením a je to!!!!

a tobě poklona taky uzlíku!!

jsi moc hezký!!!!Za dva týdny ti napíšu jak to dopadlo...jestli máme černého,nebo hnědého

( ten smajlík má znamenat měnění barev)

Odpověď správce : Tak to je perfektní... tak nám pak napiš jak to vše dopadlo ju? Pošli mi třeba fotečky na e-mail ju? Budem se moc těšit a z jak se jmenuje dál ? Pa pa Uzlík

dne 18/03/2007 v 08:55
Děkujeme uzlíčku za kouknutí na naše strány, doufám že jsi se nelekl těch velkých hafanů, ale o ni jsou vesměs dobráci, ale jak vás znám ty "malé napoleony"tak bys určitě na velké štěkal a štěkal. S našema holkama patterdalkami bysis určitě pořádně zadováděl. Přejeme ať se Vám daří a třeba s uvidíme na nějaké výstavě.
dne 08/03/2007 v 21:06
Ahojky Uzlíku! Tak jsme se s "tátou Nočkem" podívali na Tvé stránky a zjišťujeme, že jsi pěkný pesan! Měj se hezky a buď Ty i Tví páníčci co nejvíc v pohodě! ZH + smečka
Odpověď správce : Ahoj taťko... jééé děkuji to je milééé... budu se snažit a páníčkům vyřídím pa Uzlík

dne 04/03/2007 v 22:21
jo jinak zdravim
dne 04/03/2007 v 22:20
No zdar, ta stranka jen kvete !

Odpověď správce : Jééé děkujem.. to je moc milé a budem se snaži dál !

dne 11/02/2007 v 15:06
Krásné stránky

I já mám jednoho takového lumpa doma

Odpověď správce : Jo.. to je hezké a jakého ? Pošli fotečky kamaráda pa Uzlík

dne 05/02/2007 v 15:23
Ahojky Uzlíčku,
děkuji Ti za Tvoje přátelství.Opravdu moc si ho vážím.Jinak jsem Ti chtěla říci že Bobínek si už na své stránky zadal mezi kamarády i mého brášku Arčího,který bydlí se svojí maminkou v Brně.Tak se tam na něho můžeš jít také podívat.Jsem moc ráda že máme společného kamaráda.Měj se moc krásně a pozdravuj paničku.
Haf,haf
Aišinka

Odpověď správce : Nemáš zač... ale už jsem Tě dlouho neslyšel.. chodiš na nějaké fórum ? Ukaž se i u nás

. Budem se moc těšit pa

dne 02/02/2007 v 13:35
Ahoj Uzlíčku,
jmenuji se Aišinka a jsem také Pražský Krysařík a také kamarádka Bobínka,který mi dal odkaz na Tvé web stánky.Opravdu jsou moc krásné a Ty jsi velice pěkný a roztomilí pejsek.Moc Ti to sluší,ale Bobínkovi také.Zároveň Ti dodatečně gratuluji k tak krásnému umístění na výstavě.Budu ráda když spolu budeme také kamarádit.Měj se zatím moc krásně a pozdravuj i svoji paničku.
Haf ,haf
Aišinka
Ha
Odpověď správce : Ahojky Aišinko,
ty jsi moc pěkná slečna

! Koukal jsem na tebe u Bobínka ! Děkuji jsem rád, že se Ti líbím ty jsi taky moc moc moc.... však víš no !! Bobínek je taky fešák že !!

Děkuji za gratulaci na výstavě byla moje první a tak jsem byl dost nervozní, ale páníček byl statečný a taky jsem měl velkou podporu od kamarádů krysaříků a jejich páníčků bylo to moc krásné !! Jasně můžem kamarádi budu taky moc rád! Můžeš s námi kecat v "Diskuzním fóru" pokud budeš chtít ju? Jo a pánička taky pozdravuje pa pa

Uzlík... vrrrr haf haf
dne 01/02/2007 v 17:43
Ahoj Uzliku,
dlouho jsem tu nebyl. Mam ted moc prace, ale premluvil jsem maminku aby si konecne udelala cas a dala na moje stranky nejake ty moje kamarady. Mam te tam zarazenyho, tak se mrkni. Reknu ti ty mas, ale fotky a la profesional. Ty jsi uplny model. Doufam, ze jsi dostal za to krasne pozovani hodne mnamek

Odpověď správce : Ahojky Bobínku,
no já se tady teď taky moc neohřeju, páníček má moc práce a tak neví, kde mu hlava stojí

! Ale neboj už jsem koukal na Tvé webovky máš moc pěkné a našel jsem se tam

! Super ... taky bych chtěl ukecat páníčka ať nechá udělat odkaz na internetové kamarády, ale je to trošku komplikovanější víš !

Tak zatím pa pa Uzlík .. Jo a Tvoje fotky jsou hezčí bo ty máš i fešné oblečky

!
dne 27/01/2007 v 12:01
OK a díval ses na ten tvůj mailík?Ale jo, ještě to celkem jde, ještě musím písnout SMS tvému páníčkovi. Měj se zatím hezky,pa.

Odpověď správce : Jo děkuji za mailíka ... opravdu nádherní pejsci !!

dne 27/01/2007 v 11:52
Ahoj Uzlicku,
pridal jsem opet neco do fora. Popsal jsem trosku podrobneji problemy se stehenni kosti.
Pridam si link na tvoje forum na sve stranky. Dovolis mi pridat tam i par tvych fotek?
Haf, haf a uzij si krasny snehovy vikend.

Odpověď správce : Ahojky Bobinku,
my fóru taky sledujeme pravidelně neboj

. Taky jsem Ti psal mail pekne dlouhy asi 40 minut a vlozil jsem do nej i jeden pripravek, ktery by mozna pomohl, ale bohuzel se mi to vse smazalo tak jsem zuril !

Fotky Ti taky nejake poslu a klidne si stahni co potrebujes. Fotek mam hodne, ale chce to vice casu

pa pa pekny vikend Uzlik...
dne 27/01/2007 v 11:41
Ahoj uzlíku, Floellka by tě určitě nespapala, ještě ti pošlu na mail pro tebe nějaké kamarády.
Odpověď správce : Lubi ať příjdou ke mě do diskuzního fóra budu se moc těšit ju ? Pa a jak se vede ?

dne 26/01/2007 v 22:46
Ahoj Uzlíku, tak to je rychlost. O tom vebu musím říct nejdříve paničce jestli bude mít čas ale daleko raději bych šla na procházku. Panička je hodně v práci a tak si přes den musím hrát se svým kamarádem kocourkem Ramíškem. Je moc fajn, hodně se spolu pereme, někdy to vypadá že se chceme vzájemně sežrat ale to mi jen tak. Jsme velcí kamarádí jen mi někdy nechce půjčit své hračky. To vždycky zaleze pod postel kam já nemůže a vrčí líp jak já. Kdo to kdy viděl aby kocour vrčel. Jinak jsme spolu s paničkou z Prostějova a máme se moc rádi.
Tvoje Kesy
Odpověď správce : Ahojky Kesy.. tak to máš super, že máš doma kamaráda. Já jsem pořád s páníčkem nebo páničkou, takže doma jsem jen tak málo kdy sám. Jenže páníček říkal, že to tak asi nebude napořád víš. Tak buď si budu muset zvyknout a budu sám spolu s želvičkou a papouškama. Taky bych potřeboval kamaráda... nejlépe si pohrát s pejskama, tady v okolí jich moc na hraní není, ale už se na něčem pracuje. Tak pa pa do Prostějova

.
Zprávy : 121
až 135
Stránka : 9
Počet zpráv : 168