Návštěvní kniha webu prazsky-krysarik.eu

Zpátky na web

Vložit novou zprávu

Ukázat jenom zprávy obsahující následující slova :

Zprávy : 136 150
Stránka : 10
Počet zpráv : 168

dne 26/01/2007 v 21:23

Haf Haf,

zanechal jsem nejake dotazy ve foru, hlavne co se tyka me bolave nozicky. Muze nekdo poradit?

Pridejte se a muzeme se podelit o zkusenosti.

TAky se podivejte na Psi skolu. Je tu jeste nejaky dalsi vzdelany Krysacek co chodil do psi skoly? Budu se na vas tesit na foru.

Taky bych rad pridal link na Uzlikovo forum na svoje stranky, aby sme privedli vic kamaradu na pokec Co ty na to Uzliku?

Odpověď správce : Neboj Bobínku určitě se někdo najde kdo by Ti poradil, ale i já mám dobré nápady ! Jasně Bobínku dej link fóra na své stránky. Bude to super a rádi pokecáme všichni. Já už páníčka ukecávám pěkně dlouho ať vytvoří v MENU složku internetoví kamarádi, ale on má teď moc práce víš. Vše bude pa pa Uzlík

dne 26/01/2007 v 17:58

Ahoj Uzlíku,
dostala jsem od Bobínka který je zrovna v Číně tvou vebovou stranku. Jmenuji se Kesy a jsem korkšpanělka. Musím říct že jsme se dívaly společně s paničkou na tvé fotky a jsi nejhezčí krysařík co jsme kdy viděly. (samozřejmě nepočítáme Bobiho - to by nám neodpustil).
PS: Myslela jsem že je Bobinek exot, když má své stránky ale byla jsem ubezpečena že je to normální. Asi si budu muset promluvit s paničkou, že bych také nějaké chtěla.
\tvoje Kesy

Odpověď správce : Ahojky kesy... jsem rád, že jsi k nám zavítala. Snad se Ti na našich stránkách líbí ? Už mám i nové diskuzní fórum, tak si tam můžeme společně pokecat v sekci "Internetoví kamarádi" i s Bobínkem, pokud se přidá ? S internetem Ti poradíme není to nic těžkého pa pa Uzlík Odkud jste ? haf haf..

dne 25/01/2007 v 13:14

Ahoj Uzlicku,

jmenuji se Bobinek a jsem take Prazsky Krysarik.

Chtel sem ti jen rict, ze ti to moc slusi a mas krasne stranky.

Ja ted ziju s maminkou a tatinkem v Cine, ale jinak bydlim na Morave.

Jestli se chces podivat na moje stranky klikni na:

www.prazskykrysarikbobby.com

Dozvis se tam vsechno o me, mych cestach, rady o cestovani s pejsky do zahranici a take pripravuji svuj internetovy obchod.

Muzes si prohlednout psi oblecky specielne navrzene pro Prazske Krysariky.

Haf haf,

Bobinek

Odpověď správce : Ahojky.. pokoušel jsem se Ti nechat zprávu ve Tvoji návštěvní knize, ale nefunguje, tak jsem Ti poslal mailika ju? Pa Uzlík

dne 06/12/2006 v 21:15

Uzlík je jedinej chlap mezi náma babama na diskuzním fóru pražskýho krysaříka. Tak ať kouká přivést ještě nějaký chlapy

dne 28/10/2006 v 15:38

Ahoj přátelé, můžete navšítvit naše diskuzní fórum a kecat.. Těším se na Vaše příspěvky a až pokecáme pa pa

dne 24/10/2006 v 09:22

Ahoj stránky máte opravdu pěkné ! Pražský krysařík je opravdu nádherné plemeno

dne 18/10/2006 v 17:56

Diskuzni forum je hotovo , staci si dat obnovit kteroukoliv stranku a odkaz se zobrazi v MENU ..

dne 18/10/2006 v 16:05
Uzlík

Ahoj zdravím všechny krysaříky i nekrysaříky.. budeme mít nové diskuzní fórum, tak se přidejte ! Budeme moc rádi. Se srdečným pozdravem Váš kamarád Uzlík

dne 08/10/2006 v 17:59

No,to teda cucim.Uz ty stranky predtim byly pekne,ale tady tyto jsou primo suprovni.Zdravim pindika Uzlika.Uz se tesim,az ho uvidim osobne...Zdarec

Odpověď správce : Cau Drahos, dekuji za lichotku neboj to jeste neni konec stranky se porad vylepsuji, ale ted muj panicek nema moc cas na opravy. Pa pa Uzliček

Zprávy : 136 150
Stránka : 10
Počet zpráv : 168